En selgers bekjennelser

Written by: Vibeke Moe Gaasholt 30.11.2015

Kjære Outlook, jeg skal jo bare innkalle til et møte, ikke invitere til bryllup!

selgers_bekjennelser

Jeg liker det ikke. Jeg har i grunn ikke tid, jeg vil at ting bare skal funke, slik det alltid har gjort. Jeg burde selvfølgelig være den som «hiver» meg over alt nytt med iver, men jeg gjør det ikke. Ting var jo så mye bedre før!

Som selger har jeg utallige ganger erfart at våre kunder må ta inn over seg ny funksjonalitet og systemer, mens de har taklet dette med glans. Men når det gjelder meg selv? De sier at skomakerens barn har dårlige sko, og for øyeblikket er jeg barnet med stor B. For jeg liker ikke forandring.

En dag skulle vi alle ha Outlook. Liker jeg det? Ikke så veldig faktisk. Det var så fint å kunne innkalle til et møte uten å måtte utføre utallige grep. Kjære Outlook, jeg skal jo bare innkalle til et møte ikke invitere til bryllup!

Ikke bare trøbler jeg med mail, søk, innkalling av møter. Hver dag spør jeg meg selv: Når er mine kollegaer ledig? Jeg kan selvsagt sjekke i kalenderen, men hvem orker det når det er så uoversiktelig?

Hvor er min gode gamle felleskalender? Jeg savner Symfoni Global Calendar, og jeg vet jeg har flere med meg på det. Så for en gave jeg fikk fra produktavdelingen her om dagen. Betaversjon av xCalendar - en felleskalender for exchange - LYKKE. Om ikke lenge deler vi den også med dere andre og det er bare å glede seg!
Så kanskje ikke alt bestandig var så mye bedre før? Kanskje forandring fryder? Det er lov å håpe :-)